• Blog Stats

    • 139,729 vizitatori
  • Top Posts

  • Top click-uri

    • Niciunul
  • Meta

  • RSS bbbblogatea

  • Anunțuri

Pentru o echipa mai buna

Trainingul virtual scade costurile de pregatire

 Daca tot folosim minunile tehnologiei pentru a fi mai eficienti si mai ales pentru a comunica la distanta (videoconferinte, conferinte pe chat), de ce sa nu punem calculatoarele si Internetul la treaba pentru a pregati angajatii sa devina mai eficienti?

 Analiza situatiei existente

 Companiile din Romania sunt intr-un moment in care au nevoie mai mult decat orice de solutii de educare a angajatilor (e-training). Si au nevoie, in special, de cele bazate pe cele mai noi platforme standard disponibile, cu ajutorul carora angajatii devin mai eficienti, iar rezultatul este o mai buna profitabilitate a afacerii. Solutiile de training virtual sunt folosite, de regula, pentru cresterea competitivitatii companiei, prin eficientizarea activitatii angajatilor care urmeaza aceste cursuri.

 Declaratie

Estimam ca in Romania, in urmatorii 2-3 ani, cel putin 80% din companiile din sectorul financiar-bancar vor folosi in activitatea de instruire solutii de etraining. In acest moment, sase companii din sectorul financiar-bancar folosesc solutii de e-training furnizate de Softwin.

(Tudor Zavulan, Corporate eLearning, Product Manager la Intuitext)

 Insa e-training nu inseamna numai lectii pe care angajatul le urmareste sau nu pe monitor. Pe langa capacitatile de training online, sistemul de training virtual de ultima generatie are de asemenea tehnologie pentru predare la distanta cu traineri specializati. Sunt verificate asimilarea cunostintelor de catre angajati, se creeaza situatii-concrete de lucru cu clientii, se fac teste online.

Pentru a avea succes, continutul lectiilor e-training trebuie sa fie dezvoltat modular si in concordanta cu standardul implementat. Folosind capabilitatile de navigare si impartire a lectiilor conform celor mai bune standarde, se pot concepe diferite parcurgeri ale continutului didactic in functie de specificul mesajului si al populatiei-tinta.

 Strategia de reducere a costurilor

 Motorul principal pentru a cumpara o solutie de e-training este cresterea si mentinerea performantelor angajatilor. In principal, companiile apeleaza la aceasta solutie pentru angajatii care lucreaza direct in relatie cu clientii. Este bine cunoscut faptul ca nivelul productivitatii in Romania este sub cel european si, dupa aderare, firmele care nu vor avea angajati competitivi vor fi in pericol de a fi eliminate de pe piata.

Nu o spunem numai noi, ci si cei mai mari specialistii in domeniu. Solutiile de e-training sunt dezvoltate plecand de la cele mai bune practici mondiale, iar cele prezente pe piata romaneasca sunt lucrate in stransa legatura cu specialistii romani in instruire.

Companiile mari prefera deja o solutie completa de e-training: platforma de e-training, consultanta in implementarea sistemului si servicii de creare a continutului electronic. Procurarea unei solutii de e-training este o investitie, nu o achizitie. Solutiile de e-training sunt recunoscute ca aplicatii care aduc cel mai rapid recuperarea investitiei, scutind multe costuri legate de instruire.

  Actionati ACUM!
Daca vreti ca firma sa isi intareasca performantele, trebuie sa investiti pentru a stimula angajatii, dar si pentru ca acestia sa fie mai bine pregatiti. Cereti implementarea unui sistem de e-training, care sa asigure pas cu pas pregatirea angajatilor
.

(sursa Revista de Control, Reducere si PROFIT)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: