Nu vinzi nimic daca nu stii sa te vinzi pe tine insuti

Iata o afacere cu adevarat senzationala! Un produs pentru care cererea este continua, inepuizabila si nici pe departe acoperita in momentul de fata. Iar situatia aceasta este valabila in intreaga lume (produsul face fata, deci, cu succes si la export). Nu este un produs perisabil, nu necesita spatiu de de depozitare si se manevreaza extrem de usor. In plus, oricine poate vinde acest produs indiferent de domeniul de activitate, fara a fi necesare spatii comerciale scumpe sau cine stie ce cunostinte de specialitate. Este deci o oportunitate pe care nu o puteti rata sub nicio forma: vindeti timp!
Chiar daca nu este o marfa palpabila, timpul este cu siguranta cel mai cautat si apreciat produs din lume la ora actuala. Intrebati pe oricine cum ii merge la serviciu, de exemplu, si veti auzi ca are o groaza de lucruri de facut, ca nu apuca nici sa respire. Oamenii nu mai citesc, nu se mai plimba, nu mai merg la film sau la teatru pentru ca nu au timp. Incepe sezonul vacantelor, dar pe cine ati auzit ca isi permite sa isi ia un concediu intreg?
In toate economiile capitaliste cei care doresc sa aiba venituri mari trebuie sa isi ia servicii istovitoare, care ii solicita de dimineata pana seara. Nu mai vorbim de intreprinzatori care rareori gasesc o persoana de incredere pe mana careia sa isi lase afacerea macar un weekend.
Cererea este imensa si creste pe zi ce trece. Cum se poate oferi insa un astfel de produs? Foarte simplu. Fara sa fim constienti, cu totii cumparam timp zilnic: atunci cand mancam la fast food sau cand cumparam mancare semipreparata, atunci cand facem rezervari de bilete de tren telefonic, atunci cand platim o menajera, cand apelam la o gradinita cu program prelungit sau facem comanda la taxi.
Ideea este deci ca, indiferent ce produse sau servicii oferiti, utilizarea lor sa ii ajute pe clienti sa castige cateva minute, ore, zile etc., in care sa faca efectiv ce vor. Tineti pasul cu vremurile! Afacerile momentului inseamna lucruri de calitate si la timp – cu adevarat cel mai tare produs din lume, chiar daca nu se vede si nici nu se poate pune mana el.

(sursa Revista de Marketing Dinamic si Excelenta in Vanzari, Silvia Bucsan)

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: