O afacere de succes pornita de la doar cateva coli de carton

Da, se poate porni o afacere de succes pornind de la doar cateva coli de carton! Secretul este sa transformati respectivele coli de carton in felicitari. Dar nu in orice fel de felicitari, ci in unele de lux, intr-atat de ingenioase si de atractive incat sa smulga instantaneu o exclamatie de incantare oricarui privitor. Niste felicitari pe care sa le vindeti cu un pret pe masura farmecului lor: minimum 5 lei bucata. Asemenea felicitari se obtin prin decuparea unei bucati de carton dupa un anumit tipar, folosind ca instrument de lucru un cutter (cutitas de birou, il gasiti in orice librarie). Tiparul este in fapt un simplu desen care indica ce portiuni trebuie decupate

 

 

 

 

 

     

  Asadar, luati cateva bucati de carton, amenajati-va un mic spatiu de lucru pe o masa din apartamentul dvs., inarmati-va cu un cutter si cu putina rabdare si in 10-30 de minute veti obtine o felicitare care se va vinde, practic, singura. La pretul mentionat mai sus.

Activitatea este deosebit de profitabila, deoarece mai mult de 90% din pretul felicitarii inseamna profit (singura cheltuiala o constituie cartonul, care costa in jur de cateva mii de lei vechi per exemplar). Asadar, luand in calcul un profit de cel putin 3,5 lei (1 euro) la o singura felicitare, rezulta ca la o productie de minimum 30 de felicitari pe zi obtineti peste 30 de euro PE ZI! Sau 600-700 de euro intr-o luna obisnuita, in conditiile in care activitatea se poate desfasura si coordona de acasa.

In ceea ce priveste comercializarea, singura conditie este ca felicitarile sa fie expuse vizibil. Pot fi comercializate fara efort fie pe cont propriu (comert ambulant), fie prin intermediul librariilor, papetariilor, magazinelor de decoratiuni, florariilor etc. O mutare foarte inspirata o constituie introducerea acestor felicitari in magazinele de suveniruri din cadrul marilor hoteluri: turistii straini sunt foarte interesati de produsele lucrate manual (in Occident este o adevarata moda) si sunt dispusi sa plateasca chiar si 5 euro per exemplar.

(sursa Revista Omului de Afaceri)

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: