Bonusurile de sarbatori, adaptate la perioada de criza

Cei mai multi dintre angajati vor primi bonusuri de sarbatori, insa adaptate la perioada de criza economica.
Mai simplu pentru angajatori este sa ofere bonuri-cadou. Anul acesta, companiile pun sub brad prime de aproximativ 50% din salariu. Cele care nu dau prime vor sa-si impresioneze angajatii cu petreceri de Craciun.
O solutie gasita de companii este sa le ofere angajatilor bonuri de cumparaturi in locul clasicei prime. Angajatorul are de castigat facand aceasta alegere pentru ca nu este nevoit sa plateasca impozit catre stat pentru aceste cadouri.
Specialistii cred ca, in anii urmatori, din ce in ce mai multe companii vor acorda astfel de bonuri sau vor alege sa le faca angajatilor cadouri. Prima in bani va fi din ce in ce mai rara.
Peste 49% din angajatori vor sa ofere o prima angajatilor si doar 23% din acestia afirma ca actualul context economic nu permite astfel de cheltuieli. Cei mai norocosi angajati vor primi bonusuri in bani, echivalentul a 50% din salariu. Daca in privinta bonusurilor se mai gandesc, companiile nu renunta la petrecerea de Craciun pentru angajati. Unele aleg petreceri in cluburi, altele prefera sa le ofere angajatilor o masa festiva de Sarbatori.
“Cadourile pentru copiii angajatilor si cele doua evenimente – serbarea pentru copiii angajatilor si petrecerea pentru adulti – nu vor lipsi nici anul acesta”, cred specialistii in resurse umane. (Sursa: Adevarul)

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: