• Blog Stats

    • 139,647 vizitatori
  • Top Posts

  • Top click-uri

    • Niciunul
  • Meta

  • RSS bbbblogatea

  • Anunțuri

Bani din felicitari

Mike si Wendy Zanilla castiga peste 500.000 $ anual trimitand felicitari in numele oamenilor de afaceri ocupati. Totul a inceput in urma cu cativa ani, cand cei doi au aflat despre o companie din Denver, numita Client Connection Inc., al carei obiect de activitate il constituia expedierea de felicitari in numele oamenilor de afaceri. Ideea era noua si foarte interesanta: firma respectiva ajuta personalul executiv, extrem de ocupat, sa mentina legatura cu clientii, la un nivel extrem de personal, lucru benefic pentru strangerea legaturilor de afaceri. Firma dezvoltase totodata si un software a carui licenta o oferea spre vanzare persoanelor dornice sa demareze propria activitate de expediere a felicitarilor.
Mike si Wendy s-au hotarat sa incerce: au infiintat firma Personalized Client Services in iunie 1998, au achizitionat licenta de la compania din Denver si au dat drumul afacerii. 90% din capitalul de pornire a provenit dintr-un imprumut bancar si o ipoteca pe casa. Rezultatul?
Dupa patru ani, in 2002, cifra de afaceri a firmei s-a ridicat la 435.000 $, in 2003 a atins 550.000 $, iar in anul urmator a ajuns la 1.000.000 $. Pachetul oferit de Personalized Client Service include o felicitare cocheta cu o urare aparte, o semnatura personalizata si un plic deosebit, cu insemnele expeditorului.
“Tusa personala reprezinta elementul-cheie de mentinere si intarirea relatiilor cu clientii oricarei afaceri”, spune Wendy. “Urarea are si o nota de umor, iar asta asigura captarea atentiei destinatarului si il determina pe acesta sa tina minte felicitarea timp indelungat. Cei care apeleaza la serviciile firmei noastre spun ca incheie afaceri repetate cu destinatarii felicitarilor, deci avantajul pe care il obtin este foarte concret. Din acest motiv si cifra noastra de afaceri este in continua crestere.”

(sursa Revista Omului de Afaceri)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: