Cum (mai) vor angajatii sa fie recompensati

Potrivit unui studiu realizat de TNS CSOP, angajatorii din Romania au mari dificultati in a-si gasi personal pentru ca pretentiile salariale ale celor care isi cauta o slujba sunt mari in raport cu pregatirea necesara postului pentru care aplica.
In plus, viitorii salariati cer tichete de masa (52%), program flexibil (59%), asigurari private de sanatate (49%) si, daca se poate, si alte beneficii, in conditiile in care ei nu exceleaza la capitolele “experienta in munca” si “calificare”.
Pentru ca nu toti angajatorii isi permit sa acorde salariile solicitate de candidati, marile companii au gasit solutia: de la traininguri, la cursuri de perfectionare, la una-doua mese oferite pe zi, decontarea transportului sau plata cu 50% mai mare pentru orele suplimentare.
Cu toate ca si-ar dori asigurare privata de sanatate, cei mai multi angajati romani primesc din partea angajatorilor, ca principal beneficiu suplimentar, prime.
Potrivit ultimului studiu lansat de MEDNET Marketing Research Center si Media XPRIMM, dupa prime, in topul beneficiilor se afla tichetele de masa sau tichetele cadou. (Sursa: Adevarul)

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: