Curatarea gumei de mestecat de pe alei

 Firma GumFighters ofera un serviciu inedit, dar cu o piata consistenta: indepartarea gumei de mestecat „sudate” pe alei, trotuare, podele sau chiar covoare. Aceasta problema a gumei de mestecat se intalneste peste tot unde exista un flux pietonal intens. Cateva exemple: peroanele garilor, statiile mijloacelor de transport in comun, scoli, spitale, ministere, marile magazine, librarii, muzee. In cazul cladirilor publice, cele mai afectate sunt zonele din apropierea intrarilor, pentru ca vizitatorii se debaraseaza de gume inainte de patrunde in incinta.
Tehnologia care sta la baza acestui serviciu este pusa in aplicare cu ajutorul unui echipament profesional, asemanator cu un aspirator portabil, si are trei pasi:

1. guma este incalzita la 1300C, cu ajutorul unui jet de aburi suflat prin capatul tevii echipamentului;

2.la un moment dat, prin apasarea unui buton, in jetul de aburi este introdusa o substanta chimica ecologica, ce ajuta la dizolvarea gumei;

3.resturile gumei sunt indepartate prin frecare cu o mica perie montata in capatul tevii. Aburul este produs cu ajutorul unui boiler incorporat unde apa este incalzita prin intermediul unei rezistente de 1.700 W.

GumFighters isi dezvolta afacerea si in sistem franchising, oferind celor interesati o dubita care contine tot ce este necesar pentru prestarea serviciului: echipamentul propriu-zis de lucru, numit Vapor 3000, cu regulator de presiune si sistem de intrerupere automata a functionarii cand nivelul apei din rezervor scade sub o anumita limita; tancuri de apa si de dizolvant, cu cantitati suficiente pentru o zi de activitate non-stop; generator electric pentru alimentarea echipamentului. (www.gumfighters.co.uk)

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: