Fotolii cu fise pentru masaj

Mark Eberhardt, 51 de ani, cunostea bine fotoliile de masaj prezentate de obicei prin mall-uri (acele fotolii care pot fi incercate gratuit, in scop promotional), de cateva ori chiar se gandise serios daca sa isi cumpere unul. Dar nici prin cap nu-i trecea ca aceste fotolii ii vor aduce, curand, bani frumosi.
„Ma aflam in sala de asteptare a unui aeroport, cu dureri groaznice de spate”, povesteste el. „Statusem cateva ore pe un scaun mic si incomod si imi inchipuiam ce fericire ar fi sa pot sa ma asez, chiar in acel moment, pe unul dintre fotoliile acelea minunate de masaj.” Ideea a sclipit instantaneu: fotolii de masaj cu fise, amplasate in aeroporturi.
Eberhardt si-a dat seama ca trebuie doar sa adapteze fotoliile astfel incat sa functioneze cu fise si sa convinga administratorii diverselor aeroporturi sa aloce un spatiu pentru ele. Ambele chestiuni s-au dovedit insa extrem de dificil de rezolvat: pentru prima dintre ele a incheiat un contract cu un producator canadian, cu care a impartit practic afacerea – acesta urma sa aiba aceeasi oferta, oriunde in lume, mai putin pe teritoriul S.U.A (aceasta piata ii ramanea lui Eberhardt). Iar pentru cea de-a doua chestiune, convingerea administratorilor aeroporturilor, s-a bazat pe… insistenta.
In prezent, firma sa (First Class Seats) are 150 de fotolii instalate in 26 de aeroporturi. Costul serviciului: 1 $/5 minute, 5 $/15 minute sau 10 $/30 de minute, din care o parte de maximum 30% revine aeroportului respectiv.

( sursa Revista Omului de AFACERI )

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: