• Blog Stats

    • 139,695 vizitatori
  • Top Posts

  • Top click-uri

    • Niciunul
  • Meta

  • RSS bbbblogatea

  • Anunțuri

Reparatii articole din piele

Un articol din piele inseamna un articol de lux, din acest motiv, orice deteriorare, chiar minora, starneste imediat sentimente de frustrare (“Si-am dat o gramada de bani…”). O canapea tocita, o geaca zgariata, un scaun de masina cu zbarcituri si rosaturi, o manusa sfasiata – iata tot atatea situatii in care se simte nevoia unui serviciu rapid de reconditionare care sa inlature dezastrul si, mai mult chiar, sa le redea obiectelor stralucirea initiala.
Un asemenea serviciu de reconditionare profesionist este perfect posibil. Firma Leather Medic a pus la punct un mic laborator pe roti – o dubita prevazuta cu toate dotarile necesare – care se deplaseaza la client si rezolva problema. Deprinderea tehnicii de lucru, care se bazeaza pe folosirea unor substante si instrumente speciale, se poate face de catre oricine, dupa o perioada de antrenament.
Lansarea afacerii este posibila in doua variante: de sine statator sau in colaborare cu afaceri inrudite (marochinarii, magazine de mobila, comercianti de haine din piele). Recomandabila, mai ales in faza de inceput, este a doua varianta, care presupune sa amplasati in locatiile amintite mici panouri care sa promoveze serviciul oferit. Comenzile vor fi preluate de propietarul magazinului, contra unui comision, iar onorarea lor o veti face dvs. intr-o perioada de timp convenabila (6-48 de ore). Puteti avea in vedere si reconditionarea geamantanelor sau chiar a incaltamintei.

(sursa Revista Omului de AFACERI)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: