Distribuitoare automate de DVD-uri si casete video

Distribuitoare automate de DVD-uri si casete video – iata aparatele pe care vi le ofera firma Gamma pentru o afacere care poate fi inceputa cu o investitie initiala minima de cca 15.000 de euro. Gamma furnizeaza asistenta in ceea ce priveste planificarea afacerii precum si consiliere de marketing si de gestiune.

„Voiam doar sa am un al doilea serviciu, pentru ca simteam nevoia de mai multa siguranta financiara. Acum am ajuns sa ma gandesc serios sa renunt la activitatea de agent comercial pentru a ma dedica centrului de inchiriat casete video”, spune Gianalberto Porzio, care in 1999 a investit cateva sute de milioane de lire intr-un distribuitor automat de casete video si DVD de la compania Gamma. „Nu stiam nimic de Gamma. Imi amintesc ca unul dintre prietenii mei avea un astfel de distribuitor. El mi l-a aratat si mi-a expus afacerea, iar eu am decis sa risc. M-am bucurat de ajutorul prietenului meu, ajutor care a fost decisiv. Pentru ca nu ajunge sa cumperi distribuitorul automat – trebuie sa stii sa propui cele mai bune titluri, sa intelegi care sunt gusturile oamenilor care locuiesc in apropierea automatului, pentru ca in anumite zone sunt preferate ultimele noutati cinematografice, pe cand in alte zone ale orasului sunt preferate peliculele vechi.”

In fiecare luna, arhiva de casete trebuie imbogatita cu 50-60 de titluri noi, ceea ce inseamna o investitie notabila. O caseta destinata inchirierii costa in jur de 70 de euro, plus TVA. Teoretic, ea poate fi utilizata oricat, dar de multe ori aparatele clientilor zgarie sau taie banda magnetica. „Am petrecut multe zile alaturi de prietenul meu, la centrul sau de inchirieri, si asta m-a ajutat mult sa inteleg mecanismul acestui tip de activitate”, continua Potzio. „Iar atunci cand mi-am deschis propria afacere, am propus acelasi pret ca si concurentii mei, dar am adaugat un plus de valoare reprezentat de un card de fidelitate. Iar ceea ce a contat cel mai mult a fost punctul de vanzare adiacent distribuitorului automatizat, punct la care ofeream asistenta clientilor. Am inteles ca trebuie sa fii prezent la punctul de vanzare pentru a satisface pretentiile clientului. Acesta a fost unul din factorii cei mai importanti ai succesului meu. Pentru ca oamenii apreciaza foarte mult un dialog cu o persoana adevarata si sunt foarte incantati sa primeasca cardul de fidelitate de la un om in carne si oase si nu de la un aparat.

Inceputul afacerii nu a fost foarte dificil. Am folosit locatia pusa la dispozitie de Gamma si am distribuit fluturasi prin magazinele si cutiile postale din zona respectiva. Pana acum, afacerea a mers foarte bine si curand voi instala al doilea distribuitor automat, in apropierea primului. Sa stiti ca aceasta afacere poate aduce castiguri substantiale: in mod normal se inchiriaza in jur de 100 de casete pe zi, dar cu putin efort se poate ajunge usor la 300 de abonati zilnic.”

(sursa

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: