• Blog Stats

    • 139,695 vizitatori
  • Top Posts

  • Top click-uri

    • Niciunul
  • Meta

  • RSS bbbblogatea

  • Anunțuri

Telecomanda pentru copii

Weemote este o telecomanda pentru copii, fara a fi insa de jucarie, pentru ca functioneaza la fel ca orice telecomanda obisnuita. Diferenta este ca ea are doar cateva butoane mari si colorate care acceseaza fiecare un anumit program stabilit inainte de parinti, de genul Minimax sau Jetix. Toate celelalte programe sunt blocate automat, dar nu si pentru parinti, care pot vedea bine-mersi ce vor, folosind telecomanda normala a televizorului.

Acest produs ofera deci mai multe avantaje. Primul ar fi ca cei mici nu mai au ocazia de a strica telecomanda butonand in nestire doar pentru a se distra, al doilea ar fi ca parintii pot decide care sunt canalele la care au voie sa se uite si, nu in ultimul rand, aceasta telecomanda este mai putin confuza pentru cei mici deoarece are mai putine butoane. Aici nu exista menu, nu exista setari complicate, nu exista cifre, nu exista nici macar buton de volum, pentru ca nivelul volumului poate fi si el setat in prealabil. Programarea se face dintr-o sectiune speciala a telecomenzii, sectiune ce este protejata de un capac prins cu suruburi (la fel si lacasul bateriilor). In final toata lumea e fericita, si copiii, si parintii: primii pentru ca au propria lor telecomanda de care pot dispune cum vor, ceilalti pentru ca stiu cu siguranta la ce canale se uita cei mici.

Aceasta telecomanda este compatibila cu majoritatea marcilor de televizoare. Numarul de canale selectabile variaza intre cinci si zece, iar programarea dureaza maximum 5 minute. Nu e obligatoriu sa se selecteze 10 programe, poate fi chiar si un singur program pe toate cele cinci butoane. Pret de vanzare cu amanuntul: 24,95 USD.
http://www.weemote.com

Weemote este produsul unei mici companii din Miami, Forbis Technologies, si a fost lansat pe piata in 2000. Din 2006 compania se confrunta insa cu o problema serioasa creata de gigantul mondial Nintendo: in acel an Nintendo a lansat jocul Wii care foloseste o telecomanda numita Wiimote (se pronunta exact ca Weemote) si, intrucat jocul s-a vandut in 28 de milioane de exemplare, este evident ca si telecomanda sa a devenit foarte cunoscuta. Fapt care a ingreunat mult popularizarea marcii Weemote.

Nintendo nu foloseste de fapt numele Wiimote in actiunile sale de marketing, dar nici nu este nevoie: Internetul e plin de Wiimote. Tot felul de firme care comercializeaza jocuri video fac referire le telecomanda de la Nintendo, chiar si amazon.com, iar clientii posteaza in nestire comentarii despre Wiimote. Multi dintre ei sunt chiar convinsi ca firma Forbis este cea care a copiat denumirea dupa Wiimote, lansand un produs care sa beneficieze de notorietatea Nintendo.

(sursa )

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: