• Blog Stats

    • 139,701 vizitatori
  • Top Posts

  • Top click-uri

    • Niciunul
  • Meta

  • RSS bbbblogatea

  • Anunțuri

Scoateti in evidenta produsul subliminal

Ati auzit, probabil, de publicitatea subliminala. Este vorba de o imagine publicitara integrata in a 25-a pozitie intr-un film, care, in mod normal, nu deruleaza decat 24 pe secunda. Astfel, imaginea este perceputa de catre spectator, dar fara a fi constient de aceasta. Numesc produs subliminal produsul care, ca si publicitatea, este intr-adevar perceput de potentialul client, dar de care el nu este sau nu vrea sa fie constient. Pentru usile automate Schindler, produsul subliminal este calitatea montajului – care reduce riscul de deteriorare.

Este ca aerul. Il respiram in fiecare clipa, fara sa ne gandim la el. Devenim constienti de nevoia absoluta de aer atunci cand ne lipseste, cat de putin! In ziua in care usa vi se va defecta, atunci veti intelege interesul unui montaj de calitate care garanteaza buna functionare.

Produsele subliminale sunt nenumarate. De exemplu, am avut marea placere de a avea la seminar echipa de vanzari de la Den Braven, lider mondial in domeniul masticului de etanseizare. A fost ocazia unica de a scoate in evidenta un produs subliminal interesant. Un anumit tip de pachet se vindea prost. Pretul sau de cost – deci si cel de vanzare – era incarcat de un adaos de doua substante chimice. Una – permitea dublarea termenului de expirare, marindu-l de la 12 la 24 de luni.

Cealalta – se folosea in locul altei substante, mai putin costisitoare, dar cu risc cancerigen.
Rezulta ca un pachet era vandut cu 2,2 euro, spre deosebire de cei 2,00 euro ai concurentei.
Evident, clientii care cumparau aceste pachete percepeau respectivele produse subliminale, fara a fi insa constienti de acest lucru. Ca urmare, unii prefera in continuare masticul concurent.

(sursa )

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: