• Blog Stats

    • 139,701 vizitatori
  • Top Posts

  • Top click-uri

    • Niciunul
  • Meta

  • RSS bbbblogatea

  • Anunțuri

Cand clientul devine enervant…

Sfaturi ale angajatilor supermarket-urilor catre clienti*

Nu te apuca sa mananci tot felul de pungi de snacks-uri in magazin, chiar daca intentionezi sa le platesti. Nu-mi face nici o placere sa vii la casa cu resturi de pufuleti cu branza printre dinti si nici sa-mi intinzi bani unsurosi sau cu diverse firimituri pe ei.”

Nu-mi spune mie ca la nu stiu ce alt supermarket cutare produs e cu 20 de centi mai ieftin. Chiar nu e treaba mea si nu ma intereseaza. Din punctul meu de vedere, du-te si ia-l de-acolo cu 20 de centi mai ieftin.”

“Copilul tau rasfatat urla in continuu de 5 minute? Opreste-l cumva sau iesi cu el afara! Nu-l ignora. Faptul ca tu poti sa-l ignori nu inseamna ca toti putem.”

Nu ma trata cu superioritate. Nu-mi face semn de la 15 metri sa vin rapid la tine, ca si cum ai fi vreun aristocrat cuprins de lene. Sunt supraveghetor in acest supermarket, nu sunt nici idiot, nici sluga ta.”

Nu mai veni la casa Express cand ai mai mult de cinci produse in cos. Chiar crezi ca o sa mearga? Exact, 20 de cutii de conserve identice inseamna mai mult de cinci produse.”

Nu mai vorbi la telefonul mobil cand ajungi la casa. Nu pot sa astept sa termini tu convorbirea ca sa-mi spui daca vrei factura pe firma sau pe persoana fizica. Pentru cultura ta generala, ceilalti clienti care stau la coada pe mine ma injura, ca ma misc greu.”

Nu te uita urat la mine cand ii spun odraslei tale sa nu se mai catere pe rafturi. Daca isi rupe ceva, e vina ta, nu a magazinului.”

Nu imi mai spune pe nume, doar pentru ca l-ai vazut scris pe ecuson. Nu-mi face nici o placere sa port ecusonul asta idiot, dar asa vrea conducerea. Corect ar fi sa te oblige si pe tine sa-ti porti numele scris in piept…”

“Pentru numele lui Dumnezeu, daca ai luat ceva din raft si apoi te-ai razgandit, pune-l la loc, exact de unde l-ai luat! Nu pe alt raft, nici pe jos, nici nicaieri altundeva.”

Nu-ti lasa balta cumparaturile pe banda rulanta, ca ai uitat tu sa mai iei nu stiu ce. Vino la casa doar dupa ce ai luat tot ce vroiai sa iei!”

Nu-mi cere sa ma uit putin la copilul tau cat timp te mai vanturi tu prin magazin. Exact asta o sa fac: o sa ma uit la el cum sparge diverse chestii pe care va trebui sa le platesti sau cum iti deschide poseta si se da cu ruj pe toata fata. Daca vroiam sa supraveghez copii, ma angajam la o gradinita, nu la un supermarket.”

(sursa http://www.customerssuck.com)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: