Care este acum beneficiul cel mai dorit de angajati

21,5% dintre angajatii bucuresteni si 19,1% dintre angajatii din provincie ar alege asigurarea privata de sanatate ca beneficiu suplimentar la locul de munca, arata un studiu realizat in luna aprilie de Mednet Marketing Research Center si MediaXprimm.

Urmatoarele locuri in topul beneficiilor preferate de cei intervievati au fost ocupate de abonamentul la o clinica medicala privata si de pensia privata facultativa.

Atat pentru bucuresteni, cat si pentru salariatii din provincie, cele mai putin atractive beneficii suplimentare sunt tichetele cadou, trainingurile organizate de angajator si tichetele de masa.

Serviciile voluntare de asigurari de sanatate reprezinta unul dintre instrumentele financiare pe care le aveti la dispozitie pentru motivarea angajatilor. Asigurarile voluntare de sanatate pentru plata serviciilor medicale constituie un sistem facultativ.
Conform prevederilor Codului fiscal, cheltuielile cu primele de asigurare voluntara de sanatate sunt deductibile in limita unei sume reprezentand echivalentul in lei a 250 euro intr-un an fiscal pentru fiecare participant (art. 48 alin. (5) lit. h)).

Sunt deductibile la determinarea profitului impozabil cheltuielile cu primele de asigurare voluntara de sanatate efectuate de angajator potrivit Legii privind reforma in domeniul sanatatii nr. 95/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.

(sursa Revista de Resurse Umane)

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: