Luati masa in cer!

Vreti sa dati o masa cu adevarat memorabila? Apelati la firma belgiana Dinner in the Sky, care organizeaza dejunuri la 50 m inaltime, pentru cei cu nervii tari, aflati in cautare de senzatii noi.
Chiar este vorba de luat masa, cu farfurii, pahare, chelneri si tot… tacamul. Doar ca masa propriu-zisa este suspendata de o macara la inaltimea unui bloc cu 15 etaje, iar mesenii stau pe niste scaune speciale, asemanatoare celor de montagne-russe, si sunt prinsi in centuri cu fixare in patru puncte. Personalul este format dintr-un bucatar, un chelner si un animator pozitionati in spatiul liber dintre laturile mesei (vezi foto), iar meniul este stabilit din timp, inca de la sol. Desigur, in asemenea conditii, multi s-ar putea sa nu fie foarte preocupati de felurile de mancare servite.

Iata si cateva date tehnice: • masa are dimensiunile de 9 x 5 m si cantareste 5 tone; • pot fi servite simultan 22 de persoane; • scaunele se pot roti la 180o, astfel incat mesenii sa poata admira fara restrictii privelistea; • macaraua cantareste intre 90 si 160 de tone; • spatiul la sol necesar pentru montarea si functionarea intregii logistici este de 35 x 15 m (el trebuie delimitat astfel incat in perimetru sa nu patrunda decat clientii si persoanele autorizate); • inaltimea maxima la care poate fi ridicata masa: 50 m.

Evenimentul se poate desfasura in orice loc unde este posibila amplasarea macaralei. Firma Dinner in the Sky ofera si consultanta pentru identificarea unui astfel de loc, precum si pentru obtinerea autorizatiilor necesare, la pretul de 1.125 de euro.Intreg serviciul costa 7.900 de euro, fara TVA, pentru o durata de opt ore, fiecare ora suplimentara se taxeaza cu 265 de euro. In plus se mai pot asigura, contra cost, si fotograf, ambianta muzicala, spectacol de lumini sau chiar un decor personalizat. Personalizarea consta in inscriptionarea cu o anumita sigla a mesei si a scaunelor sau in montarea de panouri publicitare, aceasta deoarece multi clienti sunt firme care lanseaza un nou produs si care vor sa organizeze o conferinta de presa inedita, ce nu poate fi trecuta cu vederea (mesenii sunt ziaristi si cameramani). In aceste situatii, se poate apela la o a doua macara care sa ridice in apropierea primei mese produsul lansat – un nou model de autoturism, de exemplu.

(sursa Revista Omului de Afaceri)

Reclame

Un răspuns

  1. Foarte interesanta ideea. 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: