• Blog Stats

    • 139,701 vizitatori
  • Top Posts

  • Top click-uri

    • Niciunul
  • Meta

  • RSS bbbblogatea

  • Anunțuri

Accident feroviar stupid, numai in Romania se putea

In urma incidentului, cauzat cel mai probabil de o eroare umana, traficul feroviar pe magistrala 800 Bucuresti-Constanta a fost intrerupt intre Lehliu si Sarulesti

Doua trenuri s-au ciocnit sambata, in jurul orei 4.00, dupa ce un tren de marfa a lovit din spate un alt marfar, care circula cu viteza mai mica, informeaza Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane.

Potrivit Sectiei Regionale de Politie Transporturi Constanta, incidentul a provocat deraierea unei locomotive si a unui vagon, insa nu s-au inregistrat victime, relateaza NewsIn.

Directorul general al CFR Calatori, Mihai Frasinoi, a declarat ca accidentul produs pe ruta Bucuresti-Constanta ar fi putut fi provocat de o eroare umana, dar si de probleme la instalatia de semnalizare, pe acea linie executandu-se lucrari de reparatii.

Acesta a adaugat ca trenurile care circalau pe acea ruta vor fi temporar deviate, iar in prezent se lucreaza la degajarea liniei.
Cele doua trenuri, unul incarcat cu role de tabla iar celalalt cu carbuni, se indreptau spre Bucuresti.

„Veneau spre Bucuresti pe aceeasi linie, iar al doilea tren l-a ajuns pe primul din urma si l-a tamponat. Ultimul vagon al primului tren este sarit de pe sina, iar locomotiva celui de-al doilea este deasupra acestuia”, a explicat Mihai Frasinoi.

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Ghoerghe Popa a declarat la Realitatea TV ca trenurile pe ruta Bucuresti-Constansa vor avea intarzieri de pana la 90 de minute.

(sursa http://www.9am.ro)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: