Motive de barfa la birou

Conform unui sondaj efectuat de site-ul CareerBulider.com, unul dintre liderii mondiali in recrutarea online, cele mai intalnite barfe graviteaza in jurul aspectului exterior, surprinzand situatii stanjenitoare pentru victima barfei.

Conform studiului, efectuat prin chestionarea a 4.400 angajati, partenerii de barfa sunt, de regula, colegii de acelasi rang, iar situatiile cel mai des mentionate sunt urmatoarele:

    * Fermoarul de la pantaloni desfacut. 67% dintre cei chestionati au admis ca un coleg aflat in aceasta situatie ar fi un bun motiv de barfa.
    * Mancarea dintre dinti si un nas vizibil incarcat sunt alte aspecte preferate pentru colportorii de barfe. Totusi, 51% dintre intervievati au declarat ca i-ar atrage atentia celui aflat in aceasta situatie ca ceva este in neregula cu aspectul sau.
    * Parul nearanjat. La acest capitol femeile sunt de cele mai multe ori victime, starea parului fiind asociata cu activitatile din timpul noptii.
    * Petele de pe haine par sa fie o alta sursa consistenta de barfa, mai ales cand sefii au aceasta problema.
    * Respiratia urat mirositoare, mai ales cand este asociata cu mirosul de bauturi alcoolice, poate declansa pofta de barfa a colegilor.
    * Mirosul de transpiratie. Sondajul CareerBulider scoate in evidenta ca 28% dintre respondenti isi gasesc curajul necesar pentru a le spune direct colegilor ca ar fi cazul sa faca un dus.
    * Imbracamintea nepotrivita constituie o alta sursa de barfa si, in acelasi timp, de stanjeneala. Tintele pot fi colegele imbracate mai sumar sau cu haine considerate neadecvate biroului.
(sursa www.banknews.ro )

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: