Pensiunea – o afacere de succes

De cate ori nu ati visat cu ochii deschisi aceasta scena? O pensiune turistica… Cea mai frumoasa pensiune din zona! A dvs.! V-au confirmat-o poate si prietenii veniti in concediu, incantati de frumusetea locurilor, de bogatia traditiilor locale si de caldura cu care au fost primiti.

V-ati intrebat atunci ce va lipseste. Curajul de a va angrena intr-o activitate necunoscuta dvs.? Banii? V-a speriat birocratia? Legislatia ostila? Fiscalitatea atat de instabila?

Ei bine, aveti acum motive puternice de bucurie! Va punem la dispozitie absolut toate argumentele care va pot da curajul de a va realiza visul: propria dvs. pensiune turistica. Asa cum ati dorit-o: spatioasa, armonioasa, pastrand arhitectura locului, dar avand toate cele necesare confortului.

Un loc, in care oamenii care-i trec pragul sa se simta bine, primiti cu caldura specifica neamului. Un loc in care sa revina la anul, si la anul celalalt si la… multi ani. Pentru ca le-a placut casa, masa si oamenii care au sfintit locul. Trebuie numai sa vreti!

(sursa Revista Omului de AFACERI)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: