Indrazneste sa stralucesti

Este paradoxal sa gandim ca o parte din noi se teme sa fie pe deplin implinita si prospera. Dar, cel mai adesea, ne este frica sa devenim tot ceea ce putem fi, temandu-ne probabil ca nu avem tot ceea ce ne trebuie pentru a reusi, ca vom esua sau ca nu vom fi in stare sa ne asumam responsabilitatea de a ne trai viata pe care am visat-o.

Cel mai adesea ne percepem propria sovaiala si rezistenta la a merge mai departe ca pe un obstacol exterior care sta intre noi si dorintele noastre. Oricat de evident ar parea acest lucru, in realitate, singura bariera existenta intre tine si succesul tau esti tu. Bariera consta in temeri si indoieli in legatura cu abilitatea ta de a-ti asuma rolul principal in viata ta ideala.

Schimba-ti modul de a gandi si te vei percepe pe sine cu totul altfel. Succesul este o stare de spirit. Fericirea este o stare de genial spirit. Daca vrei sa ai succes, incepe prin a te considera pe tine insuti un om de succes. Daca vrei sa fii fericit, incepe prin a avea ganduri pozitive. Esti ceea ce crezi ca esti.

Atunci cand iti infrunti teama, in loc sa cedezi in fata ei, poti sa hotarasti care este planul de actiune cel mai bun pe care trebuie sa il urmezi.

Primul pas pentru a-ti schimba viata este sa decizi ca esti pregatit si dispus sa-ti iei angajamentul de a deveni tot ceea ce poti fi. Aceasta inseamna sa crezi ca viata merita traita din plin si ca nu esti dispus sa te multumesti cu locul doi. Acest angajament fata de tine insuti creeaza un cerc virtuos – cu cat esti mai dispus sa fii tot ceea ce poti fi, cu atat mai plin de energie si mai inspirat vei fi, fapt care duce la o incredere crescuta in capacitatea ta de a initia schimbarea. Gandurile pozitive determina experiente pozitive. Ce te impiedica sa traiesti cea mai buna viata?
Traieste fiecare clipa la intensitate maxima!

(sursa Revista de Afaceri, Bani si Profit)

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: